Popçu Bengü, yedi aydır birlikte olduğu işadamı sevgilisi Akın Altan'la ilişkisini şu sözlerle anlattı: 'Recep İvedik' filminde tanıştık. Henüz nişan yok! İlişkimiz çok iyi gidiyor ve bu aşkın evlilikle sonuçlanmasını isterim."
Güzel şarkıcı Bengü önceki gün katıldığı bir TV programında ilginç açıklamalarda bulundu. Bengü, yedi aydır birlikte olduğu işadamı Akın Altan ile ilgili şunları söyledi: "Elimdeki alyansı nişan yüzüğü sanmışlar. Özel bir gün anısına takmıştım o yüzüğü. Henüz nişan yok ama evlenmeyi tabii ki düşünüyorum."
Özel hayatı gibi iş hayatının da yolunda gittiğini söyleyen güzel şarkıcı kendisine pek çok dizi teklifi geldiğini belirtti ve "Doktorlar dizisinde Yasemin Ergene'nin canlandırdığı karakteri ben oynayacaktım. Ama vaktim yoktu onun için kabul edemedim. Kısmet değilmiş" dedi. Son yıllarda sosyal sorumluluk projelerinin önemini kavradığını da anlatan Bengü şunları söyledi: "Diyaliz makinesini görünce hayatım değişti. O insanlar beni çok etkiledi. Organ bağışının önemini anladım ve organlarımı bağışladım. Bunun dışında engelli çocuklara müzik eğitimi vermeye başlıyorum."
Yeni Asır