Alişan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alişan

Hoşgeldiniz...

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Çok Çocuk İstiyor!

YazarMesaj
Mert
Admin
Mert

Ruh Hali : Çok Çocuk İstiyor! 1181
Takım : Çok Çocuk İstiyor! 1447
Rep puanı :
Çok Çocuk İstiyor! Left_bar_bleue300 / 100300 / 100Çok Çocuk İstiyor! Right_bar_bleue

Çok Çocuk İstiyor! Empty
MesajKonu: Çok Çocuk İstiyor!   Çok Çocuk İstiyor! Icon_minitimePaz Ekim 12, 2008 4:40 pm

TUĞBA ÖZAY, BİR MEKAN ÇIKIŞINDA BASIN MENSUPLARININ SORULARINI YANITLADI.

Genç modacı Raşit Bağzıbağlı'nın önceki gecce yapılan 23. doğum günü partisine ünlü manken Tuğba Özay ve Fatoş Kabasakal gibi dostları katıldı. Özay'ın taktığı Happy Birthday gözlüğü ilgi odağı olurken Özay, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Özay, 'Tek yumurtalığım kaldı. Şu anda bir sıkıntım kalmadı ancak ben rakamsal olarakta çok çocuk istiyorum ve biraz zorlayacak gibi duruyor' diye konuştu. Gecceye katılan genç oyuncu Fatoş Kabasakal ise hayatının iyi gittiğini belirterek, 'Her şey güzel dizim devam ediyor. Onun dışında gelen bir çok teklifi değerlendiriyorum' dedi. Gazetecilerin, dizi arkadaşı Tan Sağtürk ile ilgili sorularını duyar duymaz arkasını dönerek Özay'ın aracına doğru ilerleyen Kabasakal yüksek sesle, 'Bütün bunlar bir yalan' dedi.
https://alisan.yetkin-forum.com

Çok Çocuk İstiyor!
1 sayfadaki 1 sayfası