Alişan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alişan

Hoşgeldiniz...

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Artık Fahriye ve Özcandan Çok sıkıldım!

3 posters
YazarMesaj
Mert
Admin
Mert

Ruh Hali : Artık Fahriye ve Özcandan Çok sıkıldım! 1181
Takım : Artık Fahriye ve Özcandan Çok sıkıldım! 1447
Rep puanı :
Artık Fahriye ve Özcandan Çok sıkıldım! Left_bar_bleue300 / 100300 / 100Artık Fahriye ve Özcandan Çok sıkıldım! Right_bar_bleue

Artık Fahriye ve Özcandan Çok sıkıldım! Empty
MesajKonu: Artık Fahriye ve Özcandan Çok sıkıldım!   Artık Fahriye ve Özcandan Çok sıkıldım! Icon_minitimeCuma Ekim 03, 2008 5:01 pm

ALİŞAN, 'ARTIK NE ÖZCAN DENİZ, NE DE FAHRİYE EVCEN İLE ADIMIN AYNI HABERDE OLMASINI İSTEMİYORUM. ÇÜNKÜ ÇOK SIKILDIM. BEN FAHRİYE İLE AŞK YAŞADIĞIMI SÖYLEMEDİM. FAHRİYE İLE İLGİLİ ÇIKAN HABERLERLE İLGİLİ DAVAM SÜRÜYOR' DEDİ.

Alişan ile 'Cennet' filminin yönetmeni Biray Dalkıran arasındaki söz düellosu sürüyor. Alişan, kendisini reklam yapmakla suçlayan Biray Dalkıran'a cevap verdi: Ben sadece o filme değil, festivalin tamamına hizmet sponsoru oldum...

Bir dönem Macaristan'da tekstil işi yapan Alişan'ın Macaristan'da düzenlenen 'Türk Filmleri Haftası'na 'Sebeta' adlı şirketi ile sponsor olduğu haberi üzerine ortalık karıştı. Festivalde gösterilen 'Cennet' filminin yönetmeni Biray Dalkıran'ın, 'Kültür Bakanlığı desteği ile yapılan organizasyonda hiçbir sponsor belirleyici olamaz. Alişan, festivalin başarısına ortak olmaya çalışıyor, bedava reklam yapıyor!' açıklamasına Alişan'dan sert bir yanıt geldi.

PARA BABASI DEĞİLİM

'Eğer bir filme sponsor olacak olsaydım bu asla 'Cennet' olmazdı' diye sözlerine başlayan Alişan şunları söyledi:

'Ben hiçbir zaman 'Cennet' filmine sponsor olduğumu söylemedim. Yönetmen beyefendi kulaktan duyduğu söylemlerle bana saldırmasın. Ben film festivalinin bütününe, hizmet sponsoru oldum. Ayrıca ben bir filme sponsor olacak kadar para babası birisi değilim. Biray Bey, internetten okuduğu, kulaktan dolma söylemlerle bana saldıracağına festivali düzenleyen yetkililerle görüşseydi emin olun böyle bir suçlamaya girişmeyecekti. Ayrıca filmin başarısına ortak olmaya çalıştığımı ve reklam yaptığımı söylemiş, buna sadece gülüyorum. Benim bu tarz haberlere ihtiyacım yok. Kendisinin varsa bilemem....'
https://alisan.yetkin-forum.com
Cemal
Admin
Cemal

Ruh Hali : Artık Fahriye ve Özcandan Çok sıkıldım! 1150
Takım : Artık Fahriye ve Özcandan Çok sıkıldım! 1446
Rep puanı :
Artık Fahriye ve Özcandan Çok sıkıldım! Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Artık Fahriye ve Özcandan Çok sıkıldım! Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: Artık Fahriye ve Özcandan Çok sıkıldım!   Artık Fahriye ve Özcandan Çok sıkıldım! Icon_minitimeCuma Ekim 03, 2008 8:15 pm

saolll mert
Vahide-petek

Rep puanı :
Artık Fahriye ve Özcandan Çok sıkıldım! Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Artık Fahriye ve Özcandan Çok sıkıldım! Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: Artık Fahriye ve Özcandan Çok sıkıldım!   Artık Fahriye ve Özcandan Çok sıkıldım! Icon_minitimePaz Ekim 05, 2008 11:03 am

Saol mertcim

Artık Fahriye ve Özcandan Çok sıkıldım!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bana Artık Şeker Demeyin!