Alişan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alişan

Hoşgeldiniz...

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Adım Nihat Doğanla Bile Yazıldı!

2 posters
YazarMesaj
Mert
Admin
Mert

Ruh Hali : Adım Nihat Doğanla Bile Yazıldı! 1181
Takım : Adım Nihat Doğanla Bile Yazıldı! 1447
Rep puanı :
Adım Nihat Doğanla Bile Yazıldı! Left_bar_bleue300 / 100300 / 100Adım Nihat Doğanla Bile Yazıldı! Right_bar_bleue

Adım Nihat Doğanla Bile Yazıldı! Empty
MesajKonu: Adım Nihat Doğanla Bile Yazıldı!   Adım Nihat Doğanla Bile Yazıldı! Icon_minitimeCuma Ekim 03, 2008 5:02 pm

YÜZ YÜZE BU GECCE YİNE GÜNDEMİ DEĞİŞTİRDİ...

'Kenan Erçetingöz'le Yüz Yüze' programı stüdyolarında Demet Akalın ile barışan Bengü, hakkında çıkan aşk dedikodularına çok güldüğünü söyledi.

Beyaz'la bir iftar yemeğinde yanyana oturduğunu ve bu yemek sonrası adının aşk dedikodularına karışmasına Beyaz'la çok güldüklerini söyleyen Bengü, bir akşam evde otururken annesiyle televizyonda hakkında Nihat Doğan ile aşk dedikodularına karışmasına şok olduğunu belirtti. annesinin bu tarz haberlere çok üzüldüğünü belirten güzel popçu 7 aydır bir iş adamı ile birlikte olduğunu anlattı.
https://alisan.yetkin-forum.com
Cemal
Admin
Cemal

Ruh Hali : Adım Nihat Doğanla Bile Yazıldı! 1150
Takım : Adım Nihat Doğanla Bile Yazıldı! 1446
Rep puanı :
Adım Nihat Doğanla Bile Yazıldı! Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Adım Nihat Doğanla Bile Yazıldı! Right_bar_bleue

Adım Nihat Doğanla Bile Yazıldı! Empty
MesajKonu: Geri: Adım Nihat Doğanla Bile Yazıldı!   Adım Nihat Doğanla Bile Yazıldı! Icon_minitimeCuma Ekim 03, 2008 8:16 pm

Eeee Ne ALkaa :S Very Happy

Adım Nihat Doğanla Bile Yazıldı!
1 sayfadaki 1 sayfası