Alişan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alişan

Hoşgeldiniz...

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Ulusun ******** Evlatları!

YazarMesaj
Mert
Admin
Mert

Ruh Hali : Ulusun ******** Evlatları! 1181
Takım : Ulusun ******** Evlatları! 1447
Rep puanı :
Ulusun ******** Evlatları! Left_bar_bleue300 / 100300 / 100Ulusun ******** Evlatları! Right_bar_bleue

Ulusun ******** Evlatları! Empty
MesajKonu: Ulusun ******** Evlatları!   Ulusun ******** Evlatları! Icon_minitimeCuma Ekim 03, 2008 8:13 pm

ÇİĞDEM TUNÇ İLE KORHAN ABAY SUNUCULUKTAKİ EN ZOR ANLARINI 'ORADA NELER OLUYOR' PROGRAMINDA ANLATTILAR.

Çiğdem Tunç '4 yıl önceydi. Korhan ile birlikte Gaziantep'te bir sunum yapıyorduk. Ön sırada bakanlar, eski cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ve çok sayıda milletvekili vardı. Söz bana geldiğinde 'Bu şerefli Türk ulusunun şerefsiz evlatları' deyiverdim. O geCce o an Gaziantep'te dünyanın sonunun gelmesini, oradakilerle birlikte ölmemizi istedim. Bir an 'Beni kurtar' diye Korhan'a baktım. Bir baktım ki, Korhan Natre Dam'ın Kamburu gibi sinmiş, büzülmüş kalmış. Protokole döndüm, hepsi taş kesilmişti. Ölüm sessizliği vardı. Salondaki o dalgalanma anı ömrümden ömür götürdü. Sözü tekrar aldığımda bir pot daha kırdım. Bu kez de Süleyman Demirel'i yanlış anons ettim' dedi. Korhan Abay o an aldığı şekli ekranda gösterirken 'işte böyle çarpıldım. Zaten bir daha ikimizi Antep'e çağırmadılar'
https://alisan.yetkin-forum.com

Ulusun ******** Evlatları!
1 sayfadaki 1 sayfası