Alişan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alişan

Hoşgeldiniz...

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Sinan Yazdın Dolunay Oynayacak

YazarMesaj
Mert
Admin
Mert

Ruh Hali : Sinan Yazdın Dolunay Oynayacak 1181
Takım : Sinan Yazdın Dolunay Oynayacak 1447
Rep puanı :
Sinan Yazdın Dolunay Oynayacak Left_bar_bleue300 / 100300 / 100Sinan Yazdın Dolunay Oynayacak Right_bar_bleue

Sinan Yazdın Dolunay Oynayacak Empty
MesajKonu: Sinan Yazdın Dolunay Oynayacak   Sinan Yazdın Dolunay Oynayacak Icon_minitimeC.tesi Ekim 04, 2008 11:45 am

ATV'NİN SEVİLEN DİZİSİ 'BENİM ANNEM BİR MELEK'TEKİ ROLÜYLE BÜYÜK BEĞENİ TOPLAYAN DOLUNAY SOYSERT, AY SONUNDA KENDİSİ GİBİ OYUNCU OLAN EŞİ SİNAN TUZCU'NUN KALEME ALDIĞI 'SÜRMANŞET' ADLI OYUNLA TİYATROYA DÖNECEK.

Senaryoyu okuduğunda çok etkilendiğini belirten Soysert, şunları söyledi: 'Sinan bana bir senaryo verdi ve 'Oku bakalım beğenecek misin?' dedi. Ben de okudum ve çok etkilendim. Hemen bunu yazanla tanışıp hayata geçirelim dedim. O da; 'Ben yazdım' deyince çok şaşırdım. Hiç beklemiyordum. Meğer bana sürpriz yapmak istemiş!'

KEYİFLİ OLACAK

Eşini 'Türk Tiyatrosu çok cesur bir yazar kazanıyor' sözleriyle öven Dolunay Soysert, 'Tiyatronun 'Benim Annem Bir Melek' dizisiyle aynı anda ilerleyecek olması bana yorgunluktan çok keyif verecek' dedi. İstanbul Halk Tiyatrosu'nda sahnelenecek 'Sürmanşet' adlı politik oyunda Dolunay Soysert'in yanı sıra; Beste Bereket, Ceyda Düvenci, Erkan Can ve Tardu Flordun da rol alacak.
https://alisan.yetkin-forum.com

Sinan Yazdın Dolunay Oynayacak
1 sayfadaki 1 sayfası