| Şarkı Sözleri | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Mert Admin
Mesaj Sayısı : 233 Yaş : 29 Ruh Hali : Takım : Rep puanı : Kayıt tarihi : 29/09/08
| Konu: Şarkı Sözleri Perş. Ekim 02, 2008 10:03 pm | |
| ^^Sevgilerimle^^
Sen benim böyle göründüğüme bakma lütfen Benimde bazı romantik duygularım var Çözül dudak dilim beni aşık olan anlar Hayret kalmadı bende eski tavırlar O eski tavırlar
Seni seni çok seviyor kalbim Şimdi gözün aydın sana emanetim Seni seni seni çok seviyor kalbim Sensin aşkın eline son ziyaretim
Gönlüme göre birini bulduguma göre Neden kaçıyordun sanki göz göre göre Değiştim ben mutluluktan uçtuguma göre Hayret edenlerede sevgilerimle Sevgilerimle
Seni seni çok seviyor kalbim Şimdi gözün aydın sana emanetim Seni seni seni çok seviyor kalbim Sensin aşkın eline son ziyaretim
Hayret edenlerede sevgilerimle x4
Seni seni çok seviyor kalbim Şimdi gözün aydın sana emanetim Seni seni seni çok seviyor kalbim Sensin aşkın eline son ziyaretim | |
|
| |
Mert Admin
Mesaj Sayısı : 233 Yaş : 29 Ruh Hali : Takım : Rep puanı : Kayıt tarihi : 29/09/08
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri Perş. Ekim 02, 2008 10:03 pm | |
| Gidebilen hiç Olmadım
Daha ne duruyorum ki seninle Kaderimi yazdın sen elinle Kurudum kaldım sayende çöle benziyorum Kabul ediyorum suç bende Hata sana gönlünü verende Ayrı kaldığımız her günde daha iyi anlıyorum Gitsen ne yazar kalsan ne yazar Sanma ki kalbim yas tutar Biri gider biri bakar Kıyamet sonradan kopar Herzaman unutan taraf ben oldum unutabilen olmadım Elveda sözünü ben çok duydum gidebilen hiç olmadım | |
|
| |
Mert Admin
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri Perş. Ekim 02, 2008 10:04 pm | |
| İnanmadımki!
Mahallede yüyürken seslendim sana Duymadınki duymadınki duymadınki Kaç gecedir kapında bak ağaç oldum Görmedin ki görmedin ki görmedin ki
Aşkından duvarlarla fermanlar yazdım Bakmadın ki bakmadın ki bakmadın ki Seni seviyorum diye şarkı yaptım İnanmadın ki inanmadın ki inanmadın ki
Çok zor seninle çok zor Her şeyi denedim senden karşılık alamadım Adresim belli telefonum var İstersen ararsın istemezsen benden bu kadar | |
|
| |
Mert Admin
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri Perş. Ekim 02, 2008 10:05 pm | |
| Yeminliyim Tövbesi Yok
Dur burada dur,sen yanımda değilken rahatım desem yalan Duyur sesini duyur,bişeyler söyle iki laf et Biraz ümit olsun yüreğime kalan Derdine tasana yoluna kurban olurum düşünmeden, Benim tek derdim tek çarem tesellim sensin ezelden x2 Bildiğimin faydası yok,güzel varda böylesi yok Canımı al alacaksan yeminliyim tövbesi yok Çerçevenin faydası yok,kendisi var gölgesi yok Bir yare düştüm Allah'ı yok yok yok! | |
|
| |
Mert Admin
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri Cuma Ekim 03, 2008 12:12 pm | |
| Aşkın Vurduğu Yerde
Anladım ki geri dönme ihtimalin yok Resmini çıkardım çerçevesinde Kimbilir orda kime tutuklu kaldın Ben burda yaşlanırım Merak etme sen Korkmuyorum artık inan eskisi kadar Kabullendim ayrılığı zor olasada yar Vuracaksa kader bana seninle vursun Aşkın Vurduğu Yerde Çiçekler Açar..
Penceremde yaz geldi bende hala kış Bendeki fırtınaya kolaysa alış İlacıdır zaman herşeyin biraz bazen Dönmeni beklemiyorum inanki zaten Korkmuyorum artık inan eskisi kadar Kabullendim ayrılığı zor olasada yar Vuracaksa kader bana seninle vursun Aşkın Vurduğu Yerde Çiçekler Açar | |
|
| |
Mert Admin
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri Cuma Ekim 03, 2008 12:15 pm | |
| Sordun Mu?
ben çok seviyordum sana ben deliriyordum bunu sen iyi biliyordun ama sen o sen değilsin ki ben çok seviyordum sana ben deliriyordum bunu sen iyi biliyordun ama sen o sen değilsin sordun mu bir gün açıp küçük bir bahaneyle nasılsın iyimisin halin ne haberin ne duyulmadı mı sesim anılmadı mı ismim bir gerçek vardır ki kesin adındır son nefesim | |
|
| |
Mert Admin
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri Cuma Ekim 03, 2008 12:16 pm | |
| Söyleyemedim
Düşlerde sevdim seni söyleyemedim Sessiz öptüm nefesini söyleyemedim. .. sana ben şiirler sözler büyüttüm sana ben baharlar yazlar büyüttüm... sana ben ummalı hisler büyüttüm söyleyemedim söyleyemedim...
şarkılar yazdım sana okuyamadım hep yanımdaydın oysa dokunamadım...
Biliyor musun en çok neyi özlüyorum seninle bir ömür boyu beraber olmayı düşünürken belkide söyleyemedim şeyler yüzünden şuan yanında olamadığıma ellerini tutamadığıma ben seni çok sevdim ama SÖYLEYEMEDİM | |
|
| |
Mert Admin
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri Cuma Ekim 03, 2008 12:16 pm | |
| Cane Cane
cane caney çiğer parem gel otur benim yanıma diyarbekir yiğidisin kanım benziyor kanıma cane caney çiğer parem gel otur benim yanıma sen antepin aslanısın canım karışmış canıma
senden miydi benden miydi ondan mıydı ayrılığın sebebi cancanımdan ayrı kalmaz...yandı gönlü figanıma
aylar biter yılar biter günler biter dertler bitmez mahsuni bütün dağlar sümbül kokar ağrı dağı duman tüter
nebrut ayı geldi gülüm al yeşil giyin gidelim kanı kanınan yobozlar gel gönülü bir edelim nebrut ayı geldi gülüm al yeşil giyin gidelim bu yayla bizim yayladır gel beraber seyredelim
senden miydi benden miydi ondan mıydı ayrılığın sebebi cancanımdan ayrı kalmaz...yandı gönlü figanıma | |
|
| |
Mert Admin
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri Cuma Ekim 03, 2008 12:17 pm | |
| Gözün Aydın
istediğin oldu sevin yar sevin kaldım aralarda ohh gözün aydın bugün yaram dünden derin sevdiğim ellerine kına yak gözün aydın yine bugün derdim çok gözün aydın kaldım aralarda ohh gözün aydın
allanıp pullanım karşıma çıktın
ahu bakışlarını sinema çarptın... sana neyledim ki yuvamı yıktın ellerine kına yak gözün aydın gene bugün derdim çok gözün aydın kaldım aralarda bak gözün aydın... ellerine kına yok gözün aydın
ahvalamı yazdım götürün verin ölürsem gözüme saçını sürün mezarım daşına muratsız yazın gayri bu sahibim yok gözün aydın yine bugün derdim çok gözün aydın kaldım aralarda bak gözün aydın ellerine kına yak gözün aydın | |
|
| |
Mert Admin
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri Cuma Ekim 03, 2008 12:18 pm | |
| Bıktım
Kader bana dost mu ? Hersey biraz bos mu ?, nihayet Nihayet Senin gözün tok mu? Asıl seven yok mu Kiyamet, bir kiyamet Gidersen, bu aska ihanet
Gelip sonra gidenden Askı ziyan edenden biktim Hersey senin yüzünden Bu kimsesiz ölümden biktim Gelip sonra gidenden Askı ziyan edenden biktim Hersey senin yüzünden Çek git artik içimden biktim ahhh offf bıktım | |
|
| |
Mert Admin
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri Cuma Ekim 03, 2008 12:18 pm | |
| Vay Gülüm
Havar desem duyan olmaz derdimi kimseler bilmez Sebep nedir yüzüm gülmez gülüm sensiz günler geçmez Vay vay gülüm vay çekerim senle ben ayı Bir damla gözyaşın için yakarım bütün dünyayı.. Kurumuş bir yaprak gibi bir cana kaldım bir başa Uykusuz gecelerimde boğulur gözlerim yaşa Vay vay gülüm vay çekerim senle ben ayı
Bir damla gözyaşın için yakarım bütün dünyayı.. | |
|
| |
KaDeR-JiK
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri C.tesi Ekim 11, 2008 4:23 pm | |
| | |
|
| |
burcu20
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri Perş. Şub. 12, 2009 5:49 pm | |
| | |
|