| Şarkı Sözleri | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Mert Admin
Mesaj Sayısı : 233 Yaş : 29 Ruh Hali : Takım : Rep puanı : Kayıt tarihi : 29/09/08
| Konu: Şarkı Sözleri Cuma Ekim 03, 2008 12:20 pm | |
| İkimize Birden
Anladım ki aşkın bir anlamı yok Mesele sadece gurur Ayrılık bizi vursada Tek çıkar yoldur
Bu nasıl bir savaştı anlayamadı Kalıcı bizdeki hasar İstesemde kapanmıyor Açılan yaralar
Offff bu nasıl dünya Belkide herşey yalan Doğru yer yanlış zaman
İkimize birden yükleniyorlar Ama sen ağlama Durma git bunada alışırım Olmasanda seni yaşatırım | |
|
| |
Mert Admin
Mesaj Sayısı : 233 Yaş : 29 Ruh Hali : Takım : Rep puanı : Kayıt tarihi : 29/09/08
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri Cuma Ekim 03, 2008 12:21 pm | |
| Yalan oldu
anladim seni ben kaybetdim hani ben bir ömür senindim hic mi hic sevmedin belkide görmedin ne olur ne olur dön bana hic mi hic sevmedin belkide görmedin ne olur ne olur dön bana
yalan oldu yalan oldu dilin bana tuzak oldu beni yiktin yiktin zalim herseyimdin elin oldun yalan oldu yalan oldu dilin bana tuzak oldu beni yiktin yiktin zalim herseyimdin elin oldun | |
|
| |
Mert Admin
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri Cuma Ekim 03, 2008 12:22 pm | |
| Olay Bitmiştir
Belki seni son görüşüm, yakışıyor mu bu U dönüşün? Ortasına dayanamam bu kaçıncı hoş görüşümüm Senin cebinde başka düşlerin var, benim üzülmek için nedenlerim Sen güneşli evlerde uyu, benim kaldırım taşlarım var
[Nakarat] Bu konulara girmeyelim Olay bitmiştir büyütmeyelim Eski günlerin hatrına iki yabancıya dönüşmeyelim x 2
Fazla derin düşünmeyelim, böyle lüzumsuz görüşmeyelim Aşkın bir umudu vardır bir de onu yitirmeyelim Senin cebinde başka düşlerin var, benim üzülmek için nedenlerim Sen güneşli evlerde uyu, benim kaldırım taşlarım var
[Nakarat] x 4 | |
|
| |
Mert Admin
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri Cuma Ekim 03, 2008 12:23 pm | |
| Sen bende Kaldın
Varlığında olduğun gibi Yokluğunda sevdim seni Unut deme sakın bana Unutmak kolay mı sanki
Sen bende kaldın Oysa gittin sandım Yar beni, yar beni, yar beni yakaladın
Canımı aldın
Ben unutmadım Ama ben sende kaldım Vur beni, vur beni, vur beni yakaladın Canımı aldın (Ateşlere attın)
Sevdiğimi bilmez misin Söyle bana neredesin Unut deme sakın bana Bu kalp seni nasıl silsin | |
|
| |
Mert Admin
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri Cuma Ekim 03, 2008 12:24 pm | |
| Ben Daha Çok Severim
Aklimda fikrimde sen Gönlümde ask yarasi Öyle bir sevda ki bu Karanin en karasi
Varsa sen yoksa sen Bilsem nasil söylesem
Seni bir Allah bilir Bir ben iyi bilirim Seni annende sever ama Ben daha cok severim
Ah ne kadar cok sevsemde Askimi anlatamam Terk etmeyi deneme Kimseyle paylasamam
Varsa sen yoksa sen Bilsem nasil söylesem
Seni bir Allah bilir Bir ben iyi bilirim Seni annende sever ama Ben daha cok severim | |
|
| |
Mert Admin
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri Cuma Ekim 03, 2008 12:24 pm | |
| Aklın Varsa Evlenme
Aklın varsa evlenme x 2 Biri gider, biri gelir hayatını yaşa bence
[Nakarat] x 2 Bir zamanlar hey ah ben neydim ben yok muydum be Daldan dala ah konar uçardım her güzele Dal kırıldı bak Ah dedim vah dedim hata ettim Ben ne yaptım acırım kendime
Ben ettim sen etme çekersin bak böyle Ahhh ahhh
Aklın varsa evlenme Gençliğini tüketme Biri gider biri gelir hayatını yaşa bence
Aklın varsa evlenme Gençliğini tüketme Ah biri gider biri gelir hayatını yaşa bence
[Nakarat] x 2
Ben ettim sen etme çekersin bak böyle Ahhh ahhh
Aklın varsa evlenme Gençliğini tüketme Biri gider biri gelir hayatını yaşa bence
Aklın varsa evlenme Gençliğini tüketme Ah biri gider biri gelir hayatını yaşa bence
Aklın varsa x 2 Evlenme
Aklın varsa evlenme | |
|
| |
Mert Admin
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri Cuma Ekim 03, 2008 12:26 pm | |
| Naze Kürtçe
hoy nazeee.....
naziya li min neke mala min xirab neke dile xwe ji min re veke naziya dile xwe beje
hoy nazeee gerdangaze
hoy nazeeeee..... ji evar da li benda te me şev sar e were raze
min digo bes e naziya neke tu bi qedre bave xwe dike ji evar da li benda te me şev sar e were raze
hoy naze naze naze hoy naze gerdan gaze ji evar da li benda te me şev sar e were raze
hoooy nazee nazeee hoooy naze serferaze
ez u naze çun nazdaran bi hev ketin mina caran mi digo bes e naziya neke bo xatire dost u yaran
nazliye le nazliye eman eman hey nazliye bejin zirav wek tili ye xezala be xwede ye min ji xwe ra li cole diye
nazetêye ji diyarbekir aynik dane bisk seh kir xortan li bejne mize kir te mala xortan xirab kir wax delale le...
nazeteye ji merdin e glopen xortan wedresine cawa xortan dixapine mala xortan disewitine wax delale le...
nazeteye jı ruhaye lawik xwest bave ne daye dile wi di naze de maye sere wi ket belaye wax delale le..... | |
|
| |
Mert Admin
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri Cuma Ekim 03, 2008 12:26 pm | |
| Naze Türkçe
Kaşın kara gözün kara yüreğimde açtın yara Ben seni sevdim seveli perişanım düştüm dara Kürt olmuş türk olmuş sevdanın dili yokki Sevmişem ben seni aşkın günahi yokki
Naze naze benim nazımsan Naze naze kaderimsen yazımsan
Naze naze varlığımsan nazımsan Naze naze tutunacak dalımsan
Ver elini keçe kurde, yola düşek karda kışta Deli gönül feryad eder bülbül gibi ahuzarda Kürt olmuş türk olmuş sevdanın dili yokki Sevmişem ben seni aşkın günahi yokki | |
|
| |
burcu20
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri Perş. Şub. 12, 2009 5:51 pm | |
| | |
|
| |
| Şarkı Sözleri | |
|